Robby D-day

 2009.08.12. 12:00

 Erica C. alias Zoltán Erika a kilencvenes évek sok bűnéért felelős, de miközben röhögünk a kukásmellényen az Emergency House-számokban, vagy sikoltozunk a B. (alias Bizö) Boys baltaarcú srácain, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az E. C. Dance Stars mozgatórugói maguk is jócskán letettek az asztalra. Hogy mit, arról álljon itt most két videó, elsőként bemutatandó majdnem mindenkit:

A következő pedig egy ritka gyöngyszem: Magyarországon az akkori zenei trendek mindegyike megtalálható volt, talán csak a Music Instructor - Flying Steps által képviselt breakes electro boogie vagy ilyesmi műfajból volt kevés. Vagy csak azt hittük. Alább Robby D. self-titled albumáról egy próbálkozás. 

Címkék: magyar 1998 erica c robby d

A bejegyzés trackback címe:

https://szarzene.blog.hu/api/trackback/id/tr351286524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nuvik 2009.08.13. 00:14:04

Az elsoről magáróla párosról azt gondolom, hogy igazából ők sem gondolták hogy bármi igényest csinálnak, ilyen időket éltünk amikor ezt kajolta a nép, azt gondolom más munkába járt, nekik ez volt a munkájuk, ebből kerestek pénzt.
Persze ettől még mocsok szar :)

A Második semmilyen szempontból nem esik a mérhető tartományba, de legalább a rajzok faszák :)

bldo 2009.08.13. 19:49:35

A második szerintem egészen jó, igaz nem egy Al-Naafiysh mondjuk (még szép!), de a rendkívül buta szöveget leszámítva műfajon belül rendben van. Meg is vagyok lepődve. :)

jet-son a másfélkegyelmű 2010.01.29. 08:06:52

én is meg vagyok lepődve...az első egy kalap szar. de a második zeneileg okés. az alap vetekszik a külföldiekkel. de a szővek ótvar. a rajzról nekem nikon (pnc) stílusa ugrik be. javítsatok ki ha nem ő csinálta.

Zenebolond (törölt) 2010.03.24. 17:18:28

Még a Zoltán Erikás zenét szerettem is de ez a rettenet amit annó kiadtak ez egy hányadék volt.
Mindenkinek van tisztességes magyar neve tessék azt használni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása