Bestiak: A reggel túl messze van

 2009.08.19. 12:00
De ha jó! ÉÉ!
Bravo! ÉÉ!
Kiabálj! ÉÉ!
És öntsd ki a szíved!
Ha fáj! ÉÉ!
Ne várj! ÉÉ!
Kiabálj! ÉÉ!
Így még sokra viszed...

Bedhy, Bee és Honey. Valószínüleg nem kiabáltak eléggé várás nélkül a fájás után a Bestiák, a Baby Sisters farvizén evező zseniális popcsapat, mert azért annyira sokra nem vitték... Zumbáó, Zumbáé. Valahogy ők ráadásul még nem is néztek ki olyan nagyon jól, ami akkoriban azért alapkövetelmény volt. Rossz hír viszont, hogy Bedhy még mindig tolja.

Címkék: magyar 1997 bestiák

A bejegyzés trackback címe:

https://szarzene.blog.hu/api/trackback/id/tr411313162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nuvik 2009.08.19. 17:13:21

Semmivel nem szarabb mint a többi.

Viszont miert rossz hír hogy meg mindig tolja az egyik csaj ?

Jazz -t énekel könyörgöm, egy big band -el játszik, meg a kongresszusi központban lépett fel.

Erre azert mar ne mondd hogy szar.

Azon ritkaságok egyike akiknek úgy tűnik tényleg volt hangjuk amikor szart csinált akkor is, csak hát pénzt kellett keresni. Sajnos ez igazi zenészek között nem ritka hogy a művészetből nem él meg és kicsit el kell hogy adja a lelkét az örgögnek: = Vendéglátózás, session zenész....stb amiért fizetnek.

Joey Greco 2009.08.19. 17:42:42

Azt azért tudjuk hogy a fekete hajút tolta Kozso...aztán miatta ment szét is a csapat,A csaj robbantott.Megunta hogy Kozsó egy szent,közbe megdugja az összes rajongót.
A szöszke meg ledubta a ruháit a playboyban.
A zene meg olyan amien.Made in kozsó.

nuvik 2009.08.19. 19:09:21

@Joey Greco:
Kozsó üsszes műve a TOP5 -ben elfér a Blogba.

A világ legnagyobb pojácája.

icram 2009.08.19. 19:13:18

@nuvik: Tökéletesen egyetértek. Nem szarabb, mint a többi. Attól még, hogy jazzt próbál énekelni és a mindezt egy big banddel a kongresszusiban teszi, nem lesz jó a produkció.
De bizony, azt mondom, hogy szar, és onnan veszem a bátorságot, hogy magam is egy big bandben játszottam hosszú évekig és láttam már egészen közelről ennél sokkal-sokkal jobbat is.

Különben is, végighallgattad az anyagot a honlapon? Elképesztő, ha tényleg komolyan gondolja, ahogy te is értelmezted a ténykedését.

Amúgy meg méltán nem hallottam róla még soha, hogy egyáltalán létezik, csak véletlenül leltem rá.

nuvik 2009.08.19. 19:40:54

@icram:
Okok, ez lehet, nem hallgattam végig teljesen, csak belehallgattam, és lehet hogy a Jazz énekesek között nem jó, nyilván nem egy Kozma Orsi vagy Diana Krall, de azert egy ilyen próbálkozást ne hasonlítsunk már egy Tic Tac Toe vagy Erica C -hez.

Mármint értem én hogy szar a maga műfajában, de nem általűnosan véve szar, mégiscsak énekel élőben, meg legalabb zeneileg normalisat probal nem tuc tuc mocsok.

Itt ugye a totál ténylegesen igénytelen szarok jelennek meg amelyeket minden szubjekitivizmus nélkul egyértelmuen totál szarnak lehet nevezni :) mint amilyen a Bestiák is egyértelműen.

Kozmix, Kozsó, tőlük egy megapackot kérnénk majd lécci :)
süti beállítások módosítása