Kerozin: Dá dá dá

 2009.09.01. 12:00

Axel, az ordibátor, a máig rendkívül aktívan "koncertező" Kerozin együttes frontembere olyan nagy slágereket adtott nekünk, mint a Nagypapa punk volt, Nelly az elefánt, a Hugacsaka és hát ne feledkezzünk meg a Kismalacról sem.
Mi most a Dá dá dá című remek slágert mutatjuk be nektek, de csakmert tele van pályakezdő celebekkel. Tessék megkeresni mindet. Én kettőig számoltam.

Ja és manapság így küldik. Ne tévesszen meg senkit sem a cím (Bocsáss meg), a felvétel igen durva. A marketing szakemberek azt az erős dumát találták ki hozzá, hogy ezzel az remek dallal "a megújult Kerozin bocsánatot kér minden eddigi disznóságáért". Csak erős idegzetűek kattintsanak és ha netán tovább merészkednének 3:05-nél, akkor rettenet gyorsan csukják be a szemüket és próbálják megkeresni a kis x-et a jobb felső sarokban. Én szóltam.

Címkék: magyar 1998 kerozin

A bejegyzés trackback címe:

https://szarzene.blog.hu/api/trackback/id/tr161351507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

besucher 2009.10.19. 13:47:10

Bódi Sylvi és Nóci - Sylvinek elismerés, hogy el bírja hordani azt a rengeteg sminket.
süti beállítások módosítása